Pinholt Metal Working

1996: Poul Pinholt overtager BMJ Maskinfabrik i Stoholm

2000: Opkøb af specialproduktion af søfiltre

2002: Nyt værksted i Stoholm, der giver bedre plads til produktionen

2015: Opkøb af DMV-industri i Dommerby

2016: Sammenlægning af de to fabrikker på Hjortevej i Skive

2018: Overtagelse af maskinfabrikken Dapeca's tyndpladeproduktion

Pinholt Metal Working A/S

Pinholt Metal Working A/S historie strækker sig over mere end 35 år. Poul Pinholt overtog virksomheden BMJ Maskinfabrik fra tre tidligere ejer i 1996 og Poul har over tid udviklet maskinfabrikken, der i dag har til huse i helt nye bygninger på Hjortevej 2A i Skive. Medarbejderne hos Pinholt Metal Working har gennem årene opbygget stor håndværksmæssig erfaring, varetaget mange forskelligartede udviklingsopgaver og fremstillet spændende prototyper til et utal af formål. Kendetegnet for alle opgaver løst af Pinholt Metal Working er, at leveringssikkerhed, kvalitet og fleksibilitet er i højsædet.

I 2016 overtog Pinholt Metal Working A/S, DMV Industry i Dommerby, og samlede hele den nyetablerede maskinpark i nye lokaler sammen med 18 erfarne medarbejdere. Vi er eksperter i spåntagende bearbejdning - og har hele 21 CNC-maskiner i produktionen: 13 drejebænke og 8 fræsere. Vi producerer emner i både store og små serier, og laver både simple og komplicerede opgaver. Specielt når Pinholt løser opgaver fra start til færdiggørelse, kan vores medarbejderes mangeårige erfaring og vores store maskinpark, udnyttes optimalt. Se fortegnelse over vores maskinpark her.

Pinholt Metal Working har desuden en specialproduktion af marine filtre til søfart og flåder over hele verden, som ligger under vores søsterselskab BMJ Maskinfabrik.

Filosofien bag Pinholt Metal Working A/S er at udføre materiale- og metalbearbejdende håndværk fra idé til det færdige produkt så effektivt og sikkert for vores kunder som muligt.

Ordentlighed og engagement er kernen i Pinholt Metal Working A/S arbejde. Gennem fagligt dygtige medarbejdere, et omfattende maskinprogram og stærke samarbejder skaber vi værdi og nye muligheder for vores kunder.

Vi lægger stor vægt på stærke kunderelationer - hvor kvalitet, leveringssikkerhed og pris altid er afstemt til kundens tilfredshed. "Kvalitet til aftalt tid" er et kodeord, ligesom fleksibilitet og omstilling når dette er krævet ved hasteordre.