Vi søger ny medarbejder

Forside Sidste nyt

Jobopslag

Er du Pinholt Metal Workings nye medarbejder?

Vil du være en del af en lille virksomhed, der opfordrer til at gøre tingene anderledes?

Vi vil sprænge rammerne for, hvad man kan i branchen. Man kan sige, at vi gerne laver firkantede emner ud af runde stænger,”.

Velkommen til Pinholt Metal Working / BMJ Marine A/S

Hos Pinholt Metal Working har vi en alsidig maskinpark med den nyeste teknologi, der gør det muligt for os at producere både større og mindre serier af spåntagningsløsninger i høj kvalitet.

Vi holder til i nye, lyse lokaler. Her står 10 gode kolleger, herunder 1 lærling, klar til at tage godt imod dig i et nytænkende arbejdsmiljø, hvor vi ikke blot går op i at udvikle vores egen faglighed, men også vores – og branchens – arbejdsgange.

Hold produktionen kørende

Som industritekniker sørger du for, at vores CNC-drejebænke og -fræsere kører som smurt. Du formår at programmere / stille- op og lave små reparationer på enhederne, du indgår i den daglige produktion.

Du har overblikket over flere maskiner, som du kontrollerer løbende ved at fejlsøge, korrigere ud fra tegninger og holde styr på certifikater. Vi har flextid hos Pinholt Metal Working, som hovedregel vil dine arbejdstider være fra kl. 7.30-16 mandag til torsdag, mens vi holder tidlig weekend om fredagen.

Højt humør – og høj faglighed

Du bliver en del af et fællesskab, hvor der altid er plads til et godt grin eller en dårlig joke, og hvor vi ikke er fastlåst i rutiner.

Der er ikke nogen, der bare sidder inde på kontoret. Både direktør og lærling er med på produktionsgulvet – og vi sætter alle pris på hinandens input, så vi sammen kan nå i mål og blive lidt bedre hver eneste dag,”.

Industritekniker, der tænker ud af boksen

Du er udlært industritekniker, og har en god portion erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opbygget et stærkt fagligt grundlag. Det vigtigste er, at du vil med på en udviklingsrejse, hvor vi ikke altid gør tingene på samme måde.

Derudover ser vi gerne, at du:

Vil du med på holdet?

Så send din ansøgning og dit CV til direktør Poul Pinholt på poul@pinholtmw.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Poul på tlf. 97 54 22 77.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale – så søg allerede i dag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Kvalitets produktion til tiden

 

Pinholt Metal Working er som underleverandør gearet til både store og små serier - vi udfører både simple opgaver, men også større og komplekse job. I vores maskinliste har jeg forsøgt at beskrive de vigtigste maskiner og værktøjer, som vi arbejder med hos Pinholt Metal Working.

Vores opdaterede maskinpark i kombination med vores store erfaring og høje faglighed gør os i stand til at løse stort set alle typer af opgaver i branchen. Jeg ser frem til et samarbejde mellem dig og os hos Pinholt Metal Working A/S.